MERSİN / ANAMUR - Akdeniz İlkokulu

Okulumuz eSafety Bronz Etiket Aldı

Okulumuz, güvenli internet  uygulamalarınının,  teknolojinin güvenli ve sorumlu kullanımın anlamı olan eSafety Bronz Etiket aldı.

eSafety Label, aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu European Schoolnet tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar ve uygulamalarla, okulumuz  güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety Bronz Etiket almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Güvenli internet kullanımı ile ilgili konular okul politikamızda belirlenmiş olup, bu konudaki çalışma ve hassasiyetimiz devam edecektir.

16-01-2023

Yayın: 16.01.2023 - Güncelleme: 16.01.2023 23:42 - Görüntülenme: 142