MERSİN / ANAMUR - Akdeniz İlkokulu

Akdeniz İlkokulu

Akdeniz Mahallesi /Aşık Veysel Caddesi Mersin/Anamur
Vizyon
Akdeniz İlköğretim Okulu , okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda ; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; yüksek nitelikte öğrenciler yetiştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; ilimizde lider okul olacaktır.
Misyon
Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek.
Başarılar
Sabah Derse Başlama Saati 08:40 Ders Bitiş Saati 14:20